Over ons

Even voorstellen;

Wij zijn Roselie en Rianne, vriendinnen en sinds 1 november 2016 trotse eigenaresses van de winkel Conceptstore Villa 8 in Borne.

De winkel loopt erg goed; onze droom is uitgekomen! Doordat wij veel enthousiaste Social Media volgers hebben die overal in NL wonen en er zelfs geregeld mensen van ver speciaal voor Villa 8 naar Borne komen rijden, hebben wij na meerdere verzoeken besloten om er ook een Villa 8 webshop bij te gaan doen. De producten die je bij ons in de winkel en webshop ziet komen van verschillende kleine ondernemers. Een aantal van deze kleine ondernemers ontwerpen en/of maken hun producten zelf. Bij ons kun je dus echt unieke producten vinden die je niet op iedere hoek van de straat kunt kopen!

Sinds 01-04-2019 hebben wij een samenwerking met Avia Hush Food & Gifts. Wij exploiteren op de luxe Hush locaties door heel NL de giftshops onder de naam Hush Gifts by Villa 8 (zie info op onze website onder het kopje 'Avia Hush Gifts by Villa 8')

Benieuwd hoe ons verhaal begon? Lees het op deze link "Vriendinnen fleuren Borne op met Conceptstore Villa 8" en kijk eens onder het kopje Villa 8 in de media.

Veel shop plezier!

Liefs,

Roselie en Rianne 

 

Bekijk hier onze pagina "Villa 8 in de media".

© 2014 - 2020 Conceptstore Villa 8 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel