Over ons

Even voorstellen!

Wij zijn Roselie en Rianne, vriendinnen en sinds 1 november 2016 trotse eigenaresses van de winkel Conceptstore Villa 8 in hartje Borne. Hiervoor werkte wij in de horeca en hadden we samen een webshop. Nu hebben we onze krachten samen gebundeld en verkopen we eigen producten, maar ook producten voor kleine en grote webshops en bijvoorbeeld lokale ondernemers. ​Benieuwd hoe ons verhaal begon? Lees het op deze link "Vriendinnen fleuren Borne op met Conceptstore Villa 8" en kijk eens onder het kopje Villa 8 in de media.

Onze winkel is gevestigd in het gezelligste straatje van Borne, midden in het centrum, en onze webshop runnen wij vanuit ons kantoor in Hengelo. We verkopen unieke producten die je niet zomaar overal vindt, eigenlijk alles wat we zelf ook heel erg tof vinden!

Sinds 01-04-2019 hebben wij een samenwerking met Avia Hush Food & Gifts. Wij exploiteren op de luxe Hush locaties door heel NL de giftshops onder de naam Hush Gifts by Villa 8 (zie info op onze website onder het kopje 'Avia Hush Gifts by Villa 8').
 

Veel shop plezier!

Liefs,

Roselie en Rianne 
 

 

Bekijk hier onze pagina "Villa 8 in de media".

© 2014 - 2021 Conceptstore Villa 8 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel